"Le Virus" No III./2

Sajnos CSAK Béla volt nálam sárkányt építeni.

Pedig azt hittem, hogy........

Nade be is fejezte Béla a sajátját, remélem tudtam Neki néhány építési ötletet adni.

Legközelebb Ö maga fog építési bemutatókat tartani, olyan ügyesen állt hozzá.

Hosszú téli estéken folytathatjuk ezt a kezdeményezést, és ha másért nem, tapasztalat átadás ürügyén elsörözgethetünk(borozgathatunk) nálunk is.

Munka közben:

Akkor is összebogozom!:

Munka után........................


 

Hozzászólások

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Virus 3

Sikerült! talán nem is látszik a fotón, de tényleg, az első bog!  

a nagy nap miatt bon jovisra száritott hajjal érkeztem  h jól mutassak majd a képen, bár ekkor még nem sejtettem h ez másnak is feltünik, és izgatottan láttam h öregmiki (kinek hálám) igéretéhez hiven nem kantározta meg a sárkányt hanem megvárta h a segitségével  én tegyem ezt meg! az első csomók persze még nem olyan ügyesen mentek, de a végére már majdnem a tökéletest formázták!  igy hamar végeztünk és megbeszéltük a délutáni reptetést! ezért még tartozom egy üveg jó fajta vörösborral!

picit késve és izgatottan érkeztem a reptérre! gyors összeszerelés és már az első lépésnél éreztem h ez picit könnyebb lesz mint a yukon, súlyra és használatra is! sajnos még tapasztalatlanságomból adodoan nem tudok többet irni arról h mennyire szépen csinál igy vagy ugy! de azt határozottan éreztem h már majdnem magától száll, mivel én nem tudom mit csináltam, de többször sikerült a hátára fektetnem (ilyet?) és talán egyszer majdnem arra fordult amerre én akartam! és mindehhez remek idő párosult remek naplementével (olyan romantikus)! persze sötétedéskor még ott és külön köszönet azért a bátoritó pár szóért a feritől és samutól!

szóval ez hirtelen az első berepülés élménye! mivel állitható kantár készitéssel lepett meg öregmiki, gondolom még több élményt fog jelenteni a következő pár  reptetés! jjjjjjóóó szzzzelettttttttt!