Rekonstrukció

Új szelek fújnak a régi lyukakból.
A sarkányereszto.hu oldalon némi ráncfelvarrást tervezünk.
Első körben a jelenlegi tartalom kap a mostanihoz hasonló kinézetet, később kicsit messzebb is merészkedünk. Az oldal az átállás heteiben is elérhető lesz. Senki ne lepődjön meg ha a kedvenc cikke kicsit máshogy néz ki vagy máshol találja,
A cél egy kezelhetőbb informatívabb oldal kialakítása. Némely oldal közvetlenül is elérhető a keretrendszer nélkül is az átállás alatt.pl.:
CHAT -> http://chat.sarkanyereszto.hu  KÉPTÁR -> http://gallery.sarkanyereszto.hu/category.php

Segiteni, reklamálni, jó s rossz ötleteket adni, kikérni magunkanak  e-mailben: stubi kukac fremmail .hu

Hozzászólások

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Rekonstrukciós javaslat

Üdv!

Annyi javaslatom lenne az oldal átalakításával kapcsolatban, hogy a linkek új ablakban nyíljanak meg.

Ugyanis, ha pl. megnyitok egy képgalériát, utána nehezen jutok vissza a sárkányeresztő oldalra.

Persze, lehet, hogy a hiba az én készülékemben van.

További sok sikert!

Koszi a javaslatot! A fenti

Koszi a javaslatot! Megoldva :) A fenti galeria menupontra, es a bal oldali "Neznivalok" blokkban a kulso hivatkozasokra klikkelve uj ablakban nyilnak meg a weboldalak.

re: rekonstrukció

Szia Tomi! A linkek fül, menü alatti link hivatkozások új lapon nyílnak meg de tudom a Galériára gondoltál. Galériára kattintva tényleg az oldal helyén nyílik meg, vissza úgy lehet jönni hogy a felső sorban a 3S Sárkányeresztő baráti társaság Képtára feliratra víve az egeret kattintható vissza az oldal. Én is észrevettem már hogy ez így nem tökéletes mert nem eléggé észrevehető de mindig elfelejtettem. Köszi hogy szóltál!..Zolival, Samuval megnézzük. üdv, Feri

Videók

Szerintem még az is nagyon jó lenne, hogy ha a 3S-ses videókat nem .flv-be raknátok fel az oldalra, hanem avi-ba, és akkor mindenki le tudná tölteni jó minőségben. Plusz még fel kéne rakni a videókat a videa.hu-ra és akkor olyanok is meg tudnák nézni őket akiknek nincsenek meg a legújabb codec-ek. Sőt így még akár azok is látnák azokat akik eddig nem érdekelt a trükksárkányozás és egyre többen lennénk.

Video

Meggondoladó amiket írsz, talán újra gondoljuk a videókat.
Azért döntöttem az flv mellet réges rég, mert jó erősen tömörített kis helyen elférő azonnal induló fideókat lehet egyszerűen felrakni. Ingyenes lejátszóval megy. Fontos a kis méret már igy is 700Mb körül vagyunk. Bár mekkora a videó file akkor is rögtön indul a lejátszás, és a háttérben tölti Adobe Flash Player. Nem kell hozzá kodek. Csak kattints és megy.

Meg fogom nézni a "videa.hu"-t még egyszer se láttam. Alapból nem kedvelem a időtrabló videó nézegetést. Biztos tudnak valamit ha sokan nézik. Mi alapból nem szúrunk be más oldal tartalát más erőforrásait se használjuk. Majd ha fizenek érte.   :)

Stubi

 

Sajnos a némelyik cikket

Sajnos a némelyik cikket módosítani kell a kisseb oldalszélességhez. Ezt a módisítást a friss tartalom rész újkén jelöli meg ez kicsit félrevezető. De legalább újra elolvassátok a leporolt régi tartalmakat is. :)

info csik

A felso scrollozodo csik megszunik? :-)

Nagyon meg tudja fogni a gepet, a laptopomon meg beindulnak ventillatorok...

Marad a drupal, vagy az is valtozik?

Az a "csík" megszünik.Más

Az a "csík" megszünik.
Más mozgó kezelhetőbb hirdető felületet tervezek.