Nirvana SE az új Isten

Hali Mindenkinek!
 
Gyorsabb sárkányosok már augusztusban kiszemelték az R-Sky legfrissebb ígéretét a Nirvana SE-t, azaz Second Edition-t (második kiadás) az internetes fórumokon. A név valószínűleg a Nirvanák újászületésére utal, minthogy az elmúlt időszakban inkább csak az építő- és vitorlaanyagban voltak változtatások. Kezdett ui. kissé lecsillapodni az általános „Nirvana láz” és sokan más cégek új sárkányai felé kacsingattak (Widow Maker, Cosmic TC). Szóval most hozzányúltak és egy „radikális” freestyle gépet hoztak létre – terveik szerint.
 
Paul May trükksárkányos kommentjeit szeretném tömören idézni: „A Backspine a reverse turbo kantározásnak köszönhetően lényegesen könyebb a kezelése és még a Backspin Cascade sem okoz gondot. A Comete rendkívül könnyű, gyönyörű a Jacob’s Ladder és a Flatspine - minő csoda – szép lapos! A legnagyobb javulás a Taz Machineban van. A Backflip az egyedüli, ami nem olyan mély, mint volt, de a Lazy Suzanok gyönyörűen mennek. A semlegesebb kiegyensúlyozásnak köszönhetően a a Yo-Fade könyebb. A 20g-os súly könnyűnek tűnt a Yo-Yo-hoz, de további 5g segítségével könnyedén pörgött az is.
A NSE egy kissé gyengébb precizitásában, de csak egy ici-picit. A gép úgy veszi be a sarkos fordulókat, hogy meg sem billen és a feszes pörgésekből is túlkormányzás nélkül jön ki. Ja, és a szélcsatorna közepén még 25 km/h-ás sebességű szél esetén is könnyedén letehető.”
Összességében Paul elégedett az új jövevénnyel és ajánlja mindenkinek, aki egy trükkösebb, kisebb kar- és kézmozgással irányítható trükksárkányt akar magának a felső kategóriából.
Más fórumokon is azt olvasom, hogy az R-Sky-osok pánikszerűen adják el bagóért a gépeiket, hogy megvehessék az új NSE-t.
 
Nálunk kinek lesz elsőként?
 
Specók:
http://canadiankitecompany.myshopify.com/products/nirvana-se