Barresi Revo

Mivel a chatbe valamilyen okból kifolyólag nem tudok írni (belépve se, firefox és ie7 alól se) itt üzenem Ferinek, Góliátnak és minden érdeklődőnek, hogy hamarosan felkerülnek a vasárnapi MFRT-n készült képek a blogomba. A hamarosan az kb. a ma estét jelenti!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Fotók!!!!

siker, siker, siker!

felraktam a vasárnapi képekből jónéhányat a blogomba! oda kell menni, hogy: http://huzat.blogspot.com/

 

Ez szép :-)

Nagyon jó, ahogy leírtad az eseményeket, és a fotók  is teljesen a hatalmukba kerítettek. Olyan érzésem volt, miközben olvastam, mintha ott repültem volna veletek. J Úgy látom, ismét megpezsdült az élet, és tovább népszerűsítik e remek sport, hobbi, és szabadidős tevékenységnek a varázsát.

Köszi J

Cosmo

 

Én nagyon várom!!! Nem

Én nagyon várom!!! Nem rossz a sárga szín!

Pont sárkány vásárlás előtt állok és nincs amerikai ismerösőm. :-(

szerintem a sárga a

szerintem a sárga a legszebb! ;) sőt, nem is sárga az, hanem gold hivatalosan!

amerikai ismerős nekem sem volt. én azt csináltam, hogy becsuktam a szemem és nagyon hirtelen lenyeltem a 20 százalékos áfa befizetés formájában megjelenő békát. (vámot nem kell rá fizetni....) meg mondtam magamnak olyanokat, hogy c'est la vie és carpe diem.

Tényleg???? Nem rossz

Tényleg???? Nem rossz ötlet....

Kivel vagy melyik céggel hozattad be?

Honnan rendelted?

 

Bocs,hogy ennyire nyomulok, de tényleg érdekelne a dolog.

www.awindofchange.com

én a www.awindofchange.com oldalról rendeltem az enyémet.

anno - tavaly decemberben - itt találtam a legkedvezőbbnek az árat, ráadásul itt elfogadható a postaköltség is, és ami a legfontosabb: lehet vele számolni. több boltnál is előfordul ugyanis, hogy nem közlik, mennyi lesz a postaköltség, ez csak a rendelés végén derül ki. ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül többe kerül, de én személy szerint nem szívesen megyek végig ezen a rendeléses procedúrán, azért hogy a végén esetleg kiderüljön, hogy néhány 10 dollárral rosszabbul jövök ki.

és végül, de nem utolsó sorban azért is ajánlom a boltot, mert nagyon rendes a fickó, aki csinálja, segítőkész, korrekt, pontos.

ha esetleg ez az oldal valamiért mégsem szimpatikus, akkor ajánlom még a www.thekiteshoppe.com-ot. ezzel kapcsolatban személyes tapasztalataim nincsenek, de sok jót olvastam róla. igaz, a b series rev egy tizessel drágább, mint a windofchange-nél, és itt speciel pont nem tudnak pontos árat mondani a postaköltségre, ez iránt emailben kell érdeklődni.

a szállítást - ha erre vonatkozott a kérdés - a USPS végzi, amniből európában EMS lesz. ez jó, mert annak ellenére, hogy teljesen biztosított és online követhető a csomag, nem kell érte horror összeget fizetni, és rossz abból a szempontból, mert így biztos fennakad a vámon. vagyis az áfa befizetődik, akármi van, a vámot egy kis trükközéssel meg lehet úszni. egyébként ha nem akarsz trükközni, maga a vám kétezer párszáz forint.

jófejek a vámosok egyébként, mert kapásból el tudják helyezni a sportsárkányt, mint olyat, és nem akarják motor nélküli modellrepülőnek minősíteni. olvastam fórumokon olyat, hogy külföldi országokban volt ez ügyben komoly meccs a vámosokkal, ami azért szívás, mert a modell repülő vámtétetelei jóval magasabbak....

Pontosan.Én is ezt az

Pontosan.Én is ezt az üzletet találtam magamnak.

Mennyiből úsztad meg magát a szállítást?

kerek perec 44,5 dollár

kerek perec 44,5 dollár volt a posta. van ennél drágább opció is, de a boltos fickó szerint ez tökéletesen megfelelő. ilyen "hátrányai" vannak, hogy követésnél nem látod valós időben a csomagot az atlanti-óceán felett repülni, hanem csak azt tudod, hogy elindult vegas-ból, megérkezett londonba, budapestre, etc.

ejha, ennyi? Tényleg nem

ejha, ennyi? Tényleg nem sok...

Köszönöm a tájékoztatást, sok sikert kívánok a sárkányhoz!

Várom a fotókat! :-)

jaja, mondom, semmi sem

jaja, mondom, semmi sem ANNYIRA vészes ebben a történetben, csak a végén az az áfa esik rosszul az embernek....

fotók lesznek, egyre valószínűbb, hogy már ma.