Sárkányozásaink Térképe Mimi & Cosmo

Sárkányozásaink Térképpel Leírással

Budakalászon
Hét közben, vagy akár hétvégén láthattok minket "Mimi és Cosmo" délután, amint próbáljuk fejleszteni eddig tanult trükkjeinket.
A Budakalászi Rét Jellemzői
A terület nagy, akár 10-15 sárkányos is elfér rajta. Nem mindenhol egyenletes, ezért nem árt odafigyelni hova lépsz. Az útról jól látható, többször megállnak az út mellett, és nézik mi is történik a levegőben. A talaj, esők után sáros, nehezen szárad fel. Kutyások kedvenc helye tehát nézz oda, hova is lépsz.
Dunakeszin
A reptéren hét közben, a munkából hazafelé tartva láthattok, ha az időjárás engedi, és megfelelő szél lengeti a fák leveleit. Általában a munkából jövet bekanyarodom 1-2 óra reptetésre. Hétvégén pedig, néha Szombaton egy előre megbeszélt időben többen összejövünk itt.
A Dunakeszi Reptér Jellemzői
A terület egyenletes, a talaj szerkezete kiváló. Általában nem sáros esők után, hamar elszívja a föld. Repülők útvonalát TILOS keresztezni, körülbelül 150-200m - re szálnak fel, melletted. Kutyások kedvenc helye szintén, tehát nézz oda hova és mibe lépsz.
Alapjában véve, az egyik legkedvesebb helyünk. Nyugodt környezet, ajánljuk mindenkinek.
Mátyásföldön  
A reptéren, a barátok, és kellően megfertőzött sárkányosok között találhattok minket. Az egyik legnépszerűbb hely sárkányosok között, mi általában Vasárnap szoktunk ide kijárni.
A Mátyásföldi Reptér Jellemzői
Több sárkányos találkozóhelye, az egyik legjobb gyakorlati, és elméleti hely, egy itt eltöltött délután,  felér több alkalmas otthoni egyedüli gyakorlással. A terület jó, igen sok sárkány kipróbálására alkalmas, beleértve a paplanokat is. Esők alkalmával sárosabb a talaj, mint Dunakeszin.
Minden érdeklődőt szívesen várunk.
Keresd  Mimit és Cosmot :-)