Megújultunk

Hallgatva az idők és barátaink szavára megújítottuk a sarkanyereszto.hu-t.
Az előző változat 2007 óta üzemelt, Stubi bejegyzése erről: http://sarkanyereszto.hu/rekonstrukcio. Reméljük, hogy a most elképzelt rendszer legalább ennyi ideig fogja szolgálni a sárkányeresztők közösségét.

A design-on nincsenek nagy változások, próbáltuk kevesebb dolgot összezsúfolni a két oldalsó sávra, és átláthatóbb lett a fórum. A nagy változások az oldalt működtető rendszerben van.

Újdonságok:

Ki kicsoda?: Mindenki saját maga kerülhet fel a Ki kicsodába. Ha valami változás van, másik képet szeretne feltenni, akkor könnyen meg tudja csinálni a módosítást. A régi Ki kicsoda egy darabig még elérhető lesz.

Sárkánytáska: Minden regisztrált felhasználó létrehozhatja a sárkánytáskáját, képekkel, főbb adatokkal sárkányairól.

Chat: Az oldalt működtető rendszer modulja, a régi külön alkalmazás volt. Ezentúl csak belépett felhasználók tudnak üzenetet írni, és a beírt üzenetet a beküldés után is lehet módosítani vagy törölni 20 percig. A chat archivumát itt talalod: 3schat.

Az eddigi tartalmakat is megpróbáljuk átláthatóbbá tenni, emiatt sok régi oldal fog frissülni.

Ki kicsoda használta:

Belépés után a bal oldali sávon a Saját adatokra, majd utána a Szerkesztésre kell klikkelni.
A kép mezőnél lehet feltölteni egy képet magadról. Lehetőleg olyan képet tegyél fel magadról, ami alapján fel lehet majd ismerni ha a való életben találkoznak veled. A feltöltött kép automatikusan átméreteződik a szükséges méretre.

Ezután a "Ki kicsoda?" fülön kell kitölteni a mezőket.
A névnél légyszíves a valódi nevedet add meg, csak a Ki kicsodában, és a profil oldalodon fog megjelenni.
A weboldal mezőt nem fontos kitölteni, ha van saját oldalad és szeretnél új látogatokat, akkor érdemes.
A bemutatkozás mező talán a legfontosabb. Röviden írj magadról, de gondold át mit irsz, mert az ismeretlenek ez alapján fognak megítélni, és mint tudjuk, fontos az első benyomás.

Sárkánytáska használta:

Új sárkány felvitele:
Bal oldalon klikkelj a tartalom beküldésére, majd válaszd a Sárkánytáskát.
Itt mindenképp meg kell adni a Nevet (pl. rokkaku), és ki kell választani a típusát. A többi opiciót nem fontos megadni, de minnél pontosabban töltöd ki, annál hasznosabb lesz mindenki számára. A  képeknél lehetőleg olyat tölts fel, amin jól felismerhető a sárkány. Több képet is fel lehet tölteni, mindegyik automatikusan a megfelelő méretre konvertálódik.

Módosítás és törlés:
Kikeresve a módosítani kívánt sárkányt, fent a Szerkesztés fülre klikkelve tudod szerkeszteni. Törölni is itt tudod, a lap alján található Törlés gombbal.

Bármilyen észrevételt, javaslatot, építő kritikát szívesen fogadunk hozzászólásban és email-ben.

3S csapata.