Gemini

Szólval !

Gemini és az első reptetés .
OFerivel reptettük be a Geminit . Bár ez így nem igaz ! Nem kelett bereptetni , hiszen őrepül színte magától . Nem kell megtanítani ! Ismeri atrükköket .
Honnan kezdjem ? - kicsomagolás - összeszerelés .Ni ni ! Két gerinc ! De jó pofa ! Megvan minden alkatrész és repülésre kész a jószág .
Hát akkor uccu ! csak szél nincs . Sebaj pótoljuk lábbal -hátrafelé . Repül ! Csak finoman : ismerkedünk .
A "légellenállása" kisebb , mint az Overé . Elég neki a 40 kg-os zsinór . Nem kell akkorákat hadonászni és mégis megy .
Felszállás, leszállás : kellemes, nagyon jól írányítható . Axel, halfaxel : csuklóból . Fade : ott marad . Cascade : csak röviden és fölfelé és lassan és ütemre .
Backspin : ide-oda (cascadban) , benne marad , nem esik ki és megy ball kézről is (ezt Feri csinálta !)
540 : látványos és egyszerű . Lap Jack , Lazy Suzan : fantasztikus - milyen lesz ha még szél is lesz !


Na elsőre ennyi ! Feri is itt toporog - írjon ő is !

Hozzászólások

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Gemini, OFeri

Hát igen, bemutatott nekünk néhány trükköt!...ezeket az Overral már gyakorolgattuk. Teljesen más dimenzióba helyezi az 540, Slot Machine, Fade, Backspin, meg még ki tudja miket ez majd elválik. Ami eddig csak fejben volt meg, vagy 10-ből 1 szer sikerült, ez pl. az 540, evvel rögtön megy, (Samu). Laza, kecses, fantasztikus! Úgy lehet csinálni vele a Backspint mintha egy mélytányérba feküdne, ha meghúzod balra, balra pörög, aztán egyből jobbra, akkor jobbra pörög, esze ágában sincs kizökkenni a trükkből. Természetesen egy alaptudás szükséges hozzá, amit az Overrel vagy más ezen a szinten tudó trükk sárkánnyal el lehet sajátítani.

A sorrendet nem cserélném fel, nem biztos hogy Geminivel kezdenék, de hogy evvel kilehet hozni a trükk szépséget az biztos!

Látszat ellenére elfogultságom nincsen, (bár teljesen a hatása alatt vagyok) kíváncsi vagyok a Nirvánára és az Androgynra is. (Írtam a Jézuskának!)

Talán nem véletlenek az áraik sem.